Thursday, November 18, 2010

di kedaii ibuu todayy,..

ohhh noo!!
kena jage kdaii kat kk plak,..nsb bek la kdai at ipohh ta on,..
raye haji ke 2 la katekannn,..
org agak ramai la gak,..tp aku just jd cashier gurl kat meja nie,..
go g bebeyh!!...u can do itt!!
then yg paling aku kusut sket adalah menjadi `kanak kanak` nye org gajii,.
kena jage adik kecik yg nakal dua nie,..
tp tape,nanty balik melake korg gak yg wat aku rinduu sgt,.

SINGA BETINAA!!
e2 lahh pangglan yg adik no4 aku gelarkan pada aku,..
siottt je kao kan,,kena lah nanty kat umah,.
kite maen geletek2 ya,..
erm so far kat kdaii arini jualannye amat memberangsangkan lah,..
weee,.tQ customerrr,..u r my idoll!!


tade pape dah kot nk share arini,busy je melayannn FB,BLOG n  adik2 nie,.
kaka keje sume hepii ak stay kdaii arinie,..
da lame ta dgr amoy melaka ni mbebel n soh seh, soh seh ttg gosip yg ntahh bile akan berakhir,..
huhuhu

MEE KARI!!
tQ ibuu,smpt gak bekalkan mkanan ni sume pada kamii
sygg lebey la managerr!!
uhuk uhuk,..sape plak yg panggil aku nie,..
nk ngutuk ke ngate uh hah??
MAYBE lahh yang baek2 en,en,en,..
ta baekk buruk sangke pada orgg,.
Mintak Maap balik ain,...
huhuhu

Lastly,...                                                                                                     Ikhlasentiasabadie,..filaira!!

No comments: