Friday, November 19, 2010

MOMEN PERSAHABATAN,..

TEMAN,..
Dsini segalanya bermula,..
Kisah kau,aku dan kaliann,..
Merungkai sedikit nostalgia,..
Yang mewarnai kamar kehidupan,..
KALIAN,..
Mengajar aku erti kehidupan,.. 
Mendidik aku definisi kedewasaan,..
Mentarbiahku menjadi tabah dan pasrah,..
Berkongsi masa suka dan duka,..
Dalam menyusur arus kematangan usia,.
Nama kalian tetap abadi,..
Walau hanya persinggahan di hati,.
Kalian,pasti ceritera kite bersama,..
Akan ku coretkan,..
Didasar hati,..
Tetap tersemat di landasan ingatan,..
Walau pernah tercalar di hati ini,..
Kalian tetap bernama teman,..
Akan ku lakar indah,..
Momen persahabatan kau dan kalian,..
Dalam setiap ruang,..
Hati dan ingatan ini,..
Kerana semusim bersama kalian,
Seabad terasa rindu,..
Mesti persahabatan kian pudar,.
Maafkan aku temann!!




ni noor syafina jaafar,,..die ni kuad bercakap,.pot pet pot pet saje!!
best sangat moment nie kan korangg!!
kngn ni akan aku semat dalam atie,..
walaupon kite jauh nnti,aku tetap dekat ngan atie korangg!!
ni plakk kaka sajaratul,..
die nie memang sedap nyanyi lagu orang lame2,..
 Khatijah Ibrahim la katekan,,hehe,..
ikon versi 2010,..wakaka 


ai si gadis yang manis,..
lesung pipit di pipi terukir,..
hahaha,..
ni la kaka syarul,..
name die pjgg sgt,ta tahu nk spell,apetah ag n sebut,..
die ni  macam ntah2 pe je,but ur   NASI GORENGGG,..
sedappp seyhh!!tQ yee kaka!!nanty wat gy,tetibe laparrr!! 

amoyyy ya!!
hehe,ni name nye atikah,aku pggil die ieka je,ta pn amoyy!!
macam cine ta die nie,..ehee,..
then 1 kebolehan die,memang tererrr cakap china taw!
tyme nk g beli barangg,lau cine yg ngutuk,die mmg rembat la cine uh,,,
HEY,engat amoyy kwn aku ni ta tahu ke korgg ckp pe hah!!
dasar bukan Islam,,wakaka
tQ frenz to spend our heart to me,..

HANYA ENGKAU KEKASIHKU,HANYA AKU KEKASIHMU,,
DENGAN 1 RASA,DALAM 2 JIWA,KITA DITAKDIR BERSAMA,..!!
ni la fadilah,memang suke n layan jiwangg la lau dengar n nyanyi lagu nie,.
papepn sayangg,suare muu memang ley masuk audition ley,Really!!sumpahh,ta tipu,..
tQ ya being me as ur frenz,.


P/S:SOWII YA SANGAT2 PADE YANG TADE PIC KART SNIE,..
COZ PIC KORANGG TADE LAHH,..
tuhh la pasal,laenn kali tyme amek pictha,jomm join us ramaii2,..
TQ sooo muchh korangg,kenangan yg kite same2 lalui mmg ta pnh kecik lupekan,...
muah muah,lebiuu!!!

No comments: