Monday, December 13, 2010

jadi miss kaunter kedai A3,k.kangsar,..ibuu shop!!

merdeka suda dari malapetaka peperiksaan yang baru je selesai,..
ni pic 1st dayy aku start jage kedaii ,..
bosan bosan ni,amek pic jap by viao n update an blog shaye!!
nanty mesti mss kat sume sayangg saye kat melaka,..
freshie sume,kaka salu engat kamuu sume,..
geng b3-12,insyaAllah saye mesti ade mase jmpe kamuu ag nanty,..
ehee,..
papepn korang sume penguat aku tika suka dan duka,.
maen belon lah,jerit2 lah,paling ta dapat lupe korang sume `kaki karoake`,..
suke suki bersame kat giant yang memang bigestt,..wee~~
nanty ade kesempatan aku tulis ag blog yang ta seberape nak excellent nie,..
salam manis n sweety dari dak kecik,..

ikhlasentiasabadie,..
areinkecik,..
miss incik b!!

No comments: